Friday, 18 April 2014

Its the beginning to become amazing lady


Happy Day PROMOTION....!!!!!

Hanya untuk 18 & 19 April 2014 sahaja. Cepat! Jangan ketinggalan. 


1) Aura White Pure L-Glutathione 900,000mg


Satu jar Aura White + 4 free gift (face & eye mask, black mask, shaker) + free postage

Harga;
Semenanjung: RM90
Sabah / Sarawak: RM100


2) Felinna Inchloss

Losyen perlangsingan yang wangi & tidak panas. Dapatkan bentuk badan idaman anda hanya dengan sapuan!


Harga sebotol;
Semenanjung: RM45
Sabah / Sarawak: RM55

3) Secret Bust Up Pueraria Mirifica


Harga sekotak;
Semenanjung: RM120
Sabah / Sarawak: RM130



Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg. Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !





Berminat?

Hubungi:
010-5664287 (Miza)
010-4643287 (Lan)
SMS only

Promosi...!!!!!

Its the beginning to become amazing lady


Happy Day PROMOTION....!!!!!

Hanya untuk 18 & 19 April 2014 sahaja. Cepat! Jangan ketinggalan. 


1) Aura White Pure L-Glutathione 900,000mg


Satu jar Aura White + 4 free gift (face & eye mask, black mask, shaker) + free postage

Harga;
Semenanjung: RM90
Sabah / Sarawak: RM100


2) Felinna Inchloss

Losyen perlangsingan yang wangi & tidak panas. Dapatkan bentuk badan idaman anda hanya dengan sapuan!


Harga sebotol;
Semenanjung: RM45
Sabah / Sarawak: RM55

3) Secret Bust Up Pueraria Mirifica


Harga sekotak;
Semenanjung: RM120
Sabah / Sarawak: RM130



Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg. Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !





Berminat?

Hubungi:
010-5664287 (Miza)
010-4643287 (Lan)
SMS only

Monday, 1 July 2013

Promosi July 2013

Senarai promosi July 2013


1) Aura White Gluta Collagen - Kulit Cerah & Gebu macam Hanez Suraya...!!!






Satu jar 900,000 mg + free shaker + free mask + free postage
Semenanjung = RM135
Sabah / Sarawak = RM140

Beli 2 jar 900,000mg + free shaker + free mask + free postage
Semenanjung = RM260
Sabah / Sarawak = RM265


2) Produk SNE Marketing - Kulit Berseri seperti Scha & Adira

Promosi Ramadhan:



Promosi A : Sekotak Beutskin + Sekotak SNE kapsul = RM405 + free postage
Promosi B : Dua kotak Beutskin = RM415 + free postage




3) Felinna Inch Loss Slimming Lotion

Beli 2 botol Felinna pada harga RM130 sahaja, free postage dan free gift...!!!




4) Secret Bust Up - Menegang, Menganjal & Membesarkan Payudara

Dapatkan sekotak pada harga berikut dan free postage...!!!

Semenanjung: RM115
Sabah / Sarawak: RM120


Promosi adalah untuk pembelian secara online dan penghantaran melalui pos laju sahaja. 

Berminat?

Hubungi:

010-5664287 (Miza)
010-4643287 (Lan)
SMS only

Sunday, 3 March 2013

Pengumuman...!!!



Harga Beutskin Essence dan SNE Kapsul akan naik bermula 1 Mac 2013. Lihat notis yang dikeluarkan dari company seperti di bawah. 



Thursday, 29 November 2012

Beutskin Essence - Ori ke?


Baru-baru ni saya ada mendapat pertanyaan dari customer yang bertanya pada saya. "Yang awak jual ni ori tak? Nape ada yang jual harga lain-lain?" Ok yer bakal pengguna Beutskin. Setakat ini tiada lagi produk Beutskin yang tiruan. Saya adalah stokis yang sah dan stok Beutskin ni saya dapat direct dari HQ. Tengok kotak kat bawah dari SNE Marketing kan. Tidak timbul isu tiruan walaupun harga lain-lain kerana setiap stokis/pengedar ada strategi pemasaran masing-masing. So, janganlah risau atau ragu-ragu nak beli Beutskin ni yer.

Kotak ni saya dah bagi kat kucing saya yang emergency nak  beranak hari tu. Kih...Kih...

Bila anda dah daftar jadi ahli, anda akan dapat Membership Card dari SNE macam kat bawah ni. Tapi ingat yer kad ahli ini akan dihantar oleh HQ ke alamat anda dan ia mengambil masa antara 1 hingga 2 bulan selepas pendaftaran. Pendaftaran ahli hanya akan dilakukan pada setiap hujung bulan. Contoh, jika anda beli pada 3 Nov, maka saya akan hantar borang ahli anda pada hujung bulan Nov. HQ hanya akan proses keahlian baru sebulan sekali sahaja iaitu apabila setiap dealer/stokis membuat sales submission pada setiap bulan.

Perhatian: Bermula January 2013, company tidak akan mengeluarkan lagi kad keahlian seperti di bawah. Ahli hanya akan mendapat nombor ahli sahaja.

Akan tertera Nama & No IC anda di atas kad ini
Lagi satu, amat penting untuk memberikan butir diri anda dengan lengkap untuk pendaftaran ahli. Pastikan anda memberi maklumat seperti di bawah:

1) Nama penuh (seperti dalam kad pengenalan)
2) Alamat surat menyurat
3) Nombor kad pengenalan
4) Nombor telefon

Peringatan: Jangan beri nama yang tidak lengkap kerana anda berkemungkinan tidak dapat menunaikan (cashkan) bonus cek anda nanti.

Tuesday, 27 November 2012


Felinna Inch Loss Slimming Lotion 

(sila klik di sini untuk promosi terkini)


New product in da house..!! Felinna Inch Loss Slimming Lotion. Saya sangat suka produk ni sbb ia tak mcm slimming krim yg lain. Baunya wangi tak mcm bau minyak angin. Klu pki pegi keja pun, takla org tegur "Eh, bau minyak angin je. Ko sakit perut ke?" Yg paling best, ia tak memberi kesan panas pada kulit. Kulit rasa berangin je...Mmg berkesan utk mengurangkan lebihan lemak & spare tyre anda. Jom try!

Harga:

Semenanjung Malaysia : RM75 sebotol
Sabah/Sarawak : RM80 sebotol

*Harga termasuk kos penghantaran


Testimoni:
Dari pengasas Pn. Felinna sendiri dan dari customer di page official beliau.
Thanx Felinna utk produk yg hebat ni.







*Perhatian: Kesan penggunaan lotion ini untuk setiap individu adalah berbeza dan tiada jaminan untuk mendapat kesan yang sama.

Friday, 23 November 2012

Kolagen Asli Rumpai Laut (Seaweed)




New product in da house...! Kolagen Asli Rumpai Laut (Seaweed) dari Sabah tanpa bahan kimia tambahan. Memang asli, natural dan organik. Kolagen sangat bagus untuk mengekalkan keanjalan & kelembutan kulit.
Baca lebih lanjut tentang kebaikan kolagen & penyediaannya di sini.

Harga:
Sebungkus 100gm
Putih/Gold : RM22
Ungu : RM25 

*Harga termasuk kos penghantaran.

Thursday, 22 November 2012

PATI BUAH DELIMA



Buah delima memang terkenal dengan khasiatnya dan sangat istimewa (disebut di dalam Al-Quran). Kini ia boleh didapati di dalam bentuk pati yang lebih mudah untuk dinikmati.




Untuk mengetahui khasiat buah delima, klik di sini.

Harga:
Sebotol RM25 termasuk kos penghantaran